De ruimtes

Bekijk de opties voor het huren van een ruimte voor jouw welzijnspraktijk

Onze ruimtes zijn uitgerust met comfortabele voorzieningen, zoals heerlijke fauteuils en bieden praktische opties voor jouw sessies. Een functioneel bureau is de perfecte plek om aan online sessies te werken.

Bekijk onze ruimtes

Jouw Ruimte, Jouw Groei. Ontdek het bij Ruimte West.

Ruimte 1 / 10m²

Met het natuurlijk daglicht creëert deze ruimte de ideale sfeer voor één-op-één sessies.

Huur per dagdeel: €60, hele dag: €75.

Vanaf
1 dagdeel p/w

Ruimte 2 / 18m²

Een ruime hoekkamer met overvloedig daglicht en flexibele opstellingen. Geschikt voor diverse sessies, inclusief behandelingen.

Huur per dagdeel: €95, hele dag: €110.

Vanaf
1 dagdeel p/w

Ruimte 3 / 11m²

Een professionele omgeving met voldoende daglicht, ideaal voor online sessies en geconcentreerd werken. Ervaar de rust en ruimte die deze plek biedt.

Huur per dagdeel: €65, hele dag: €80.

Vanaf
1 dagdeel p/w

Ruimte 4 / 12m²

Een comfortabele en sfeervolle ruimte, perfect voor gesprekken en geconcentreerd werken. Het natuurlijke daglicht en het handige bureau maken deze ruimte compleet.

Huur per dagdeel: €70, hele dag: €85.

Vanaf
1 dagdeel p/w

Ruimte 5 / 8,3m²

Een setting voor vertrouwelijke gesprekken, met natuurlijk daglicht en een uitnodigende ambiance. Geniet van de mogelijkheid om na de sessie even de binnentuin in te stappen.

Huur per dagdeel: €50, hele dag: €65.

Vanaf
1 dagdeel p/w

Keuken/Kantine

Naast de professionele praktijkruimtes hebben we ook een uitnodigende keuken/kantine waar je terecht kunt voor een welverdiende pauze. Hier kun je heerlijk genieten van een kopje koffie en even ontspannen terwijl je bijpraat met collega’s. Deze ruimte biedt de gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Ruimte West

Een Impressie

Ruimte West verhuurt praktijkruimtes voor coaching & counseling & therapie. Vind de plek voor jouw welzijnspraktijk bij Ruimte West.
Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail. We regelen graag een bezichtiging.