Ruimte West

Het ontstaan van Ruimte West

Welkom bij Ruimte West! Ik ben Vera Arends, geboren in 1980, woon in Amsterdam en ik heb sinds 2021 mijn eigen praktijk VeerOp.

Met 14 jaar waardevolle ervaring in de uitzendbranche, waar ik onder andere de rol van Career Coach vervulde, ontwikkelde ik een diepgaande interesse in het geluk en het welzijn van individuen binnen hun werkcontext.

Dagelijks sprak ik met mensen over alle aspecten van hun werk, wat mijn nieuwsgierigheid aanwakkerde naar onderwerpen als werkplezier en de betekenis van werk in iemands leven.

Deze interesse leidde tot verdere verdieping door het actief aansnijden van deze thema’s in mijn gesprekken.
“Hoe kun je relevant blijven op de arbeidsmarkt? Wat heb je daarvoor nodig? En hoe beïnvloedt je werk je algemene welzijn?”

Door intensief contact met mijn cliënten ontstond het inzicht dat iedereen in staat is tot verandering, het maken van keuzes, het nemen van regie, het doorhakken van knopen en het onder ogen zien van angsten.

In mijn eerdere rol werkte ik nauw samen met loopbaancoaches, life coaches en leefstijlcoaches. Deze samenwerkingen inspireerden mij en deed mijn passie voor dit vak groeien.

Door deze groeiende passie besloot ik in 2021 de sprong te wagen. Ik startte een coachopleiding bij NONONS en richtte mijn eigen praktijk op: VeerOp!

Ik voelde daarna de wens om meer verdieping te zoeken om mijn cliënten te kunnen ondersteunen bij hun scala aan vraagstukken, variërend van somberheid en eenzaamheid tot stress tot het zoeken naar betekenis in hun ervaringen.

Sindsdien heb ik meerdere opleidingen succesvol afgerond en ben ik voortdurend bezig met nieuwe studies om me verder te specialiseren als coach & counselor.

Mijn visie voor Ruimte West

Naast mijn werk als coach & counselor, heb ik een visie: Ruimte West transformeren tot een warme en inspirerende werkplek voor welzijnsprofessionals.

Een plek waar je niet alleen de rust vindt voor je eigen praktijkruimte, maar ook de mogelijkheid hebt om contact te maken met gelijkgestemde professionals. Bij Ruimte West geloof ik in het opbouwen van een gemeenschap waarin samenwerking, ondersteuning en groei centraal staan.