Praktische informatie
Prijzenlijst verhuur ruimtes


* Minimale afname een dagdeel per week.
* Prijzen zijn niet BTW-belast.

Voor wie

Experts in mentaal welzijn, zoals coaches, counselors en therapeuten, en alle welzijnsprofessionals zijn van harte welkom.

Ook als starter ben je bij Ruimte West in goede handen! 

Wat is inbegrepen

Onze ruimtes zijn uitgerust met comfortabele voorzieningen, zoals heerlijke fauteuils en bieden praktische opties voor jouw sessies. Een functioneel bureau is de perfecte plek om aan online sessies te werken
Met onze huuropties, inclusief koffie, thee en internetverbinding laten wij jouw werk zo ontspannen mogelijk verlopen, zodat jij je volledig kunt richten op je cliënten en het opbouwen van een bloeiende praktijk. 

Hoe werkt het

Ben je geïnteresseerd in het huren van een ruimte bij Ruimte West?
Stuur een e-mail naar info@ruimtewest.nl met je naam, beroep, voorkeur voor een bepaalde ruimte en dagdelen/dagen. Binnen 48 uur ontvang je een reactie en regelen we graag een bezichtiging. 

Waarom kiezen voor Ruimte West

Professionele Omgeving: Onze zorgvuldig ingerichte ruimtes zijn ontworpen om jou en je cliënten in alle rust te ontvangen. 


Comfort en Ontspanning: ontspan in onze comfortabele fauteuils, een uitnodigende omgeving voor open en effectieve gesprekken. 

Samenwerking en Netwerken: Ontmoet gelijkgestemde in onze gemeenschappelijke keuken, waar ideeën worden gedeeld en relaties worden opgebouwd. 


Toegankelijke locatie: Ruimte West bevindt zich in een goed bereikbare buurt met parkeergelegenheid en goede toegankelijkheid met het openbaar vervoer.

De ruimtes

Ruimte West verhuurt praktijkruimtes voor coaching & counseling & therapie. Vind de plek voor jouw welzijnspraktijk bij Ruimte West.
Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail. We regelen graag een bezichtiging.