Jantine de Boer

Jantine de Boer

Haptotherapeut, Trainer, Docent

Ik geloof in de waarde van meer voelend leven. Door contact met je lijf en je gevoel te maken, ontdek je wat er in je leeft en hoe het met je gaat. Grenzen en behoeftes worden duidelijker. En het leven voller en rijker!

Haptotherapie is een lichaamsgerichte therapie en helpt bij het in balans brengen van het denken, voelen en handelen. Maar hoe doe je dat dan: meer voelen? Dat gaan we samen onderzoeken. Door aanraking, bewegingsoefeningen en gespreksvoering. Je maakt weer contact met verlangens en grenzen en hoe je die kunt uiten. Ook word je je bewust van je eigen patronen in relatie tot situaties en personen in je leven. Zonder dat af te keuren. Want elk patroon heeft simpelweg voor- en nadelen. Dat vind ik zo mooi aan haptotherapie. Het gaat niet om het veroordelen van een patroon maar om je bewust te worden van de mogelijkheden die je nog meer hebt.

Voor mij geldt dat ik met haptotherapie mijn gevoelswereld veel beter heb leren kennen. Dat proces is niet altijd makkelijk maar het wel meer dan waard. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mijn eigen draagkracht om boosheid, angst en verdriet te voelen. Hierdoor kon ik ook meer ruimte geven aan positieve gevoelens. Ook ben ik me bewuster van mijn eigen patronen in contact en welk effect dat heeft op anderen. Mijn relaties met anderen zijn verdiept en verbeterd want ik kan beter Nee zeggen en verlangens uiten. Mooi om nu ook anderen te begeleiden in dit proces!

Wil je meer weten of een afspraak plannen? Neem dan een kijkje op mijn website www.jantinedeboer.nl

Terug naar de Experts